Varför Topclass Bilvård?


Traditionell bilvård går vanligtvis ut på att tillfälligt dölja repor och defekter, med en pressad prisbild, på snabbast möjliga tid. TopClass Bilvård jobbar tvärtom, då samtliga ytor som polerats kontrollspritas och inspekteras med stark LED-belysning för att inte missa några defekter. Varje bil bedöms individuellt och budgeteras efter kundens önskemål, för att uppnå ett optimalt resultat samt överträffa dina förväntningar. Nöjda kunder är vårt signum.


Koenigsegg


Sedan 2014 är TopClass Bilvård handplockade av Koenigsegg Automotive AB, ett av världens mest exklusiva och prestigefyllda bilfabrikat. Med vårt nära samarbete har TopClass Bilvård fått bistå med slutputsen inför leverans, mässor och event, där bara perfektion är gott nog.

Vår anläggning


Från och med November 2017 finns vi i vår nybyggda och specialanpassade lokal på Torskors industriområde i Karlskrona. Avskild tvätthall med godkänd oljeavskiljare, klimatanpassad med utsug, tryckluftsystem och servicelyftar för att underlätta arbetet med våra behandlingar. Säkerhetsklassade lås, dörrar och fönster med obefintlig insyn. Hela anläggningen är larmad och kamerabevakad med direktuppkoppling till larmcentral.

Vi löser transporten!


Har ni långt att åka till TopClass Bilvård, eller inte vill köra med er bil på vintern? Inga problem! Tack vare samarbete med flera olika transportörer, har vi möjlighet att ombesörja hämtning och leverans med täckt transport av er bil i hela Sverige.

Leverantörer


TopClass Bilvård är Certifierad Detailer applikatör av Gyeon Quartz Keramiska ytbehandlingar, certifierad installatör av PremiumShield skyddsfolie, certifierat AngelWax Official Detailing Center Of Excellence samt certifierad applikatör av Ceramic Pro:s keramiska ytbehandlingarvilket borgar för ett kvalitativt arbete!